SJÄLVCOACHING-PROGRAM

Självcoaching kan du ha god nytta av utan att anlita en coach. Jag har utformat ett kursmaterial till dig som liknar det jag har på mina live-kurser. Du får mycket av värdet av att jobba med en coach men kommer undan med en spottstyvel i kostnad. En annan fördel är att du kan göra jobbet i din egen takt och låta varje övning ta sin tid.

Om du vill så kan du använda självcoaching tillsammans med eneller några vänner, det är ett fint sätt att stärka era band och utvecklas tillsammans och att ha någon att prata med om din process.

Längst upp hittar du två gratis e-kurser som jag vill bjuda dig på. Välkommen och lycka till!

coach jenny

Gratis mejlkurs: Släpp loss dina mentala superkrafter

När du fyller i din mejladress nedan så kommer du att få 10 mejl proppfyllda med inspiration till ett liv med mer flyt, glädje och kreativitet.

Denna kurs ger dig en god förståelse för hur du tränar mentalt och vilka paradigmskiften du kan göra i din attityd för att skapa ett bättre liv och slutligen vara till större glädje för andra.

 

Gratis mejlkurs: Skapa din 4-timmars arbetsvecka

coachjennyNär du fyller i din mejladress nedan så kommer du att få 5 mejl med en tillhörnade coachingvideo.

Coach Jenny går igenom grunderna i hur du skapar personlig effektivitet och en 4-timmars arbetsvecka. Jenny går igenom grunderna och berättar hur hon har använt dem för ett lättare, effektivare liv med mer livskvalité.

Inspirationen är tagen ur Timothy Ferriss bok "4-timmars arbetsvecka".

 

Gratis mejlkurs: 6 steg för kick-ass-bra kärleksrelationer!

e-kursNär du fyller i din adress här brevid så kommer du att få 6 mejl med en tillhörnade coachingvideo.

Du kommer att få uppgifter att göra som får dina relationer att bli bättre och öka dina chanser att träffa rätt på dejten. Du får även några övningar och frågor som kommer att hjälpa dig att utvecklas som partner. 

 

Självcoachingkurs: Attrahera drömrelationen!

Till dig som vill hitta din livskamrat men inte vet vad du ska göra annorlunda har jag utformat fem steg och sex vägledda avslappningsövningar med mental träning för att hjälpa dig att skapa din vision av drömrelationen och ett gynnsamt mentalt tillstånd för dig så att du lättare attraherar en partner. coaching i kärlek

 

E-bok "Attrahera drömrelationen"

Det är fem kraftfulla steg som gör dig medveten om vart du står och vad du behöver för att kliva in i en relation och göra den till din bästa. Det handlar både om att bli medveten om dina attityder, din självbild, din syn på potentiella partners och mönster som du hamnar i gång på gång. Men du kommer även få konkreta förslag på övningar som hjälper dig att närma dig potentiella partners. Nedan ser du en kort presentation av varje steg.

Steg 1: Omfamna nuet

De flesta som är singlar och har varit det ett tag tycker att det tar alldeles för lång tid att träffa någon. Otålighet är något som förstör mycket av livsupplevelsen här och nu. Därför har jag plockat in ett steg om att gilla nuet. Otålighet, uppgivenhet gör ditt liv trist. Det är som att du säger till dig själv att ”Mitt liv duger inte, det fattas något och jag kan inte bli lycklig innan det som fattas kommer”. Just drop it! Vem vet hur länge vi lever? Lev nu. Observera att jag gör skillnad på att känna sina känslor (man kan känna sorg över att vara ensam) och att fastna i en hopplös attityd. Alla känslor är välkomna. Det som karakteriserar känslor är att det kommer och går. En attityd är något man har mer eller mindre konstant. Det är ett sätt att se livet på. Så nu; attitude of gratitude!

Steg 2: Omfamna din personliga historia

I detta steg tar du reda på vilka tankar och känslor som finns under ytan hos dig när det kommer till kärleksrelationer. Om det finns gammalt, ouppklarat groll, bitterhet och osäkerhet så vill du ta hand om det på bästa sätt innan du kliver in i din nästa relation. Bara att bli medveten om dessa kan göra mycket av det jobbet. Här har du även en möjlighet att förstärka det positiva i dina erfarenheter så att det kan hjälpa och lyfta dig framöver. Om en relation var till 50 % en positiv upplevelse så fokusera på de procenten.

Steg 3: Utveckla din självkänsla i relationer

Självkänsla som partner är en stor del av hur du kommer att må i en relation eftersom du med god sådan kommer att känna dig som en bättre partner, vara en bättre partner, och dra till dig bättre (för dig) partners. Nu kommer vi att undersöka hur du ser på dig själv i en relation.

Steg 5: Skapa visionen för din drömrelation

Det är dags att skapa en vision av den relation du vill ha så att ditt undermedvetna kan börja jobba för dig. Du får titta på vad du värdesätter i en relation, vilka behov det svara mot och hur du prioriterar. Ibland vet vi allt för väl vad vi inte vill ha. Det som händer då är att vi ger det vi inte vill ha fokus och det vi fokuserar på växer. Nu får du chansen att konvertera det du inte vill ha till vad du vill ha så att du kan fokusera på det istället.

Steg 5: Attrahera din drömrelation

Nu ska vi börja programmera om tänkandet. Du vill ha en relation för att få en viss livsupplevelse, ett känslomässigt tillstånd. ”Om jag hade en relation så skulle jag må såhär …”. Vad väntar du på? Bara du kan ge dig själv den livsupplevelsen/känslan. I detta steg gäller det att börja tänka och handla i enighet med den önskade livsupplevelsen.

 

Audioprogram med avslappning och mental träning

I denna kurs ingår även ett specialutformat audioprogram (mp3) med avslappning och mental träning för dig som är singel. Du får hjälp med grundläggande avslappning till mer avancerade övningar med fokus på ditt självförtroende och din självkänsla. Vi går även igenom visualiseringsövningar så att du får skapa din inre bild av en drömrelation. Detta audioprogram går att använda både för mental avslappning och som förberedelse inför en dejt. Nedan ser du vilka teman de olika audiosessionerna har.

 

coaching i kärlek

 

1) Avslappningsövning
2) Visualiseringsövning
3) Öppna hjärtat för kärlek
4) Självkänsla i relationer
5) Mental storstädning
6) Se nya möjligheter

 

 

 

"Att gå Jennys kurs är den bästa presenten jag har gett mig själv på väldigt länge! Jag gillade upplägget på många sätt men framför allt hur det fick mig att inse mitt eget värde och att det fick mig att våga göra saker som kändes klurigt tidigare.
Sprudlande glada hälsningar 
/ Linda

 

"Du är professionell och förtroendeingivande vilket gav utrymme för mig att slappna av och ta till mig övningar och dina reflektioner.”
/ Carina 39

 

"Vill tacka dig för en bra kurs! Har haft en riktigt bra med vecka med flyt..och det har varit lättare än vanligt att inte fastna i destruktiva tankar. Jag har med mig riktningen och det känns som den är mer än stabil!

Men främst vill jag tacka dig för det första samtalet som vi hade på telefon. Du såg och förstod mig utifrån det jag skrivit och det betydde oerhört mycket för mig. Vissa ögonblick bär man med sig för att de påverkat en både starkt och på djupet. För mig var detta ett av dessa ögonblick."  
/ Joakim

 

”Jag har svårt att föreställa mig en bättre kurs för singlar. Jag gör gärna reklam för den. :-)”
/ Ulrika Westholm

 

”Kursen har öppnat upp mig igen och nu tror jag på kärleken igen! Evigt tacksam för det!!! Hade min första dejt idag, och oavsett vad som än händer mellan mig och med den mannen, så är jag redo för ett riktigt förhållande. Det känns jätteskönt att känna så!”
/ Annika

 

Detta paket för självcoaching innehåller:

självcoachingprogramEtt specialutformat audioprogram

Audioprogram (mp3) med mental träning för dig som är singel och vill träffa den rätta.
1) Avslappningsövning
2) Visualiseringsövning
3) Öppna hjärtat för kärlek
4) Självkänsla i relationer
5) Mental storstädning
6) Se nya möjligheter

E-bok med de fem stegen

E-bok med självcoachingfrågor, konkreta övningar, inspioration och pepp.

Ditt pris: 1440 kronor (ord. pris: 3400 kronor)

 

VÄGLEDD AVSLAPPNING & MENTAL TRÄNING

Teknikerna i dessa avslappningsprogram kommer från mental träning, hypnos och NLP. Under 15-20 minuter vägleds du in i ett avslappnat tillstånd och guidas sedan genom enkla och kraftfulla tekniker där du skapar resursrika mentala och fysiska tillstånd som hjälper dig mot ditt mål.

 

Smidig problemhantering - mp3

Hur skulle din vardag förändras om du kunde skaka av dig problem som uppstår och som du vatvis ältar. Tänk om du istället kunde lära dig att fokusera på det som är positivt, kreativt och bra i ditt liv istället.

 • Hur mycket välmående skulle du vinna?
 • Hur mycket mer energi skulle du ha?
 • Hur mycket lättare skulle du hitta lösningar på problemen?

I denna vägledda avslappningsövning lär jag dig en teknik som snabbt och enkelt skapar distans till problem och stärker det positiva i ditt liv. När du använder tekniken i denna avslappning kommer du få den mentala distans till de problem du upplever så att du hantera dem konstruktivt utan att spilla onödig energi på att oroa dig eller tappa ditt goda humör.

Pris: 147 kronor

Gemenskap och vänskapsflyt -mp3

Under livets gång är det ofrånkomligt att åka på lite nitar. Vi kan använda dem för att göra bättre val längre fram i livet men ibland händer det att det vi ”lär oss” blir att det är tryggare att stänga ute människor. När vi lever efter den lärdomen kanske vi känner oss trygga men det kostar oss känslan av distans och ensamhet. Om du vill skapa starkare, närmare, mer lekfulla relationer som ger dig en känsla av samhörighet, lekfullhet, avslappning och mening så är denna avslappningsövning en början. Jag peppar dig till att både öppna dig för gemenskap men också känna större självkänsla. Förmågan att ta emot och ge generöst är grunden i goda relationer och du är värd att få ta emot gemenskap, kärlek och närhet och jag är säker på att du har mycket att ge. Människor som känner på detta sätt skapar gemenskap runtomkring sig. De sprider goda vibbar och skapar goda relationer.

Denna avslappningsövning är en början till:

 • En starkare känsla av att du är betydelsefull och har din givna plats i ett socialt sammanhang.
 • Större nyfikenhet och närhet i dina relationer.
 • Bättre självkänsla och förmåga att respektera både dina egna och andras gränser och behov.

Pris: 147 kronor

Superfokusera ditt sinne på det positiva -mp3

Att styra sina tankar och kunna fokusera på det man vill är en konstform som många inte tränar. Många tror att det inte alls går att styra sina tankar och tror att de måste acceptera sina irriterande, oroande, stressande eller ångestskapande tankevanor. I denna avslappningsövning ger jag dig en snabb och effektiv teknik som ger dig kontroll över dina tankar och tankevanor.

Med denna teknik kan du:

 • Lära dig att behålla ett kraftfullt mentalt tillstånd som skapar framgång.
 • Skapa positiva och stärkande tankevanor.
 • Få total mental distans till tankar som stör eller negativa minnen som du ältat.

Du behöver inte vara ett offer för dina tankar. Du kan välja dem och på det sättet kommer du till slut kunna välja ditt humör, din attityd och din totala känsla av livskvalité.

Pris: 147 kronor

Ät och träna av hjärtans lust - mp3

 • Har du svårt att komma in i hållbara, långsiktiga goda kost- och motionsvanor?
 • Går du omkring med dåligt samvete för att du borde äta bättre och motionera mer?
 • Motionerar och äter du bra för att känna dig duktig eller för att slippa ha dåligt samvete?

Denna avslappning hjälper dig att hitta en hållbar attityd till din kropp och hälsa så att rörelse och mat blir en naturlig del av att ta hand om dig på bästa sätt. Istället för att mat- och motionsval styrs av att undvika dåligt samvete och föröka uppnå känslan av att vara duktig så blir de en del av hur du månar om dig själv. Detta lägger en god grund för hur du respekterar, prioriterar och visar dig själv ditt värde. Det kommer att bygga din självkänsla och gör de nya goda vanorna till en positiv livsstil som håller i längden.

Pris: 147 kronor

Superladda kropp och sinne - mp3

Denna avslappningsövning är speciellt utformad för dig som är i behov av mycket återhämtning.
Det kan vara:

 • Under en period då du behöver prestera på topp i jobbet.
 • Inför en speciell fysisk eller mental utmaning.
 • Eller under en återhämtningsfas efter en häktisk period.

I denna avslappningsövning guidar jag dig in i en djup avslappning. Först fysiskt och sedan med hjälp av visualiseringar även mentalt. Du färdas långt ifrån ditt vardagliga tillstånd av ytligt självmedvetande till ett djupt avslappnat tillstånd där hur din kropp och själ verkligen mår blir tydligt. Du kommer bli djupt medveten om var dina spänningar sitter och kunna släppa dem tillsammans med stressande, oroande tankar eller obehagliga känslor. Du får en välbehövlig paus från din vardag för att hämtar den kraft och energi som du behöver. När du använder denna avslappningsövning dagligen kommer du överaskas av hur mycket djupare du kan slappna av för varje gång du gör den och hur mycket lättare du kan slappna av i din vardag.

Pris: 147 kronor

Självkänsla och gränssättning -mp3

Denna avslappningsövning och mentala träning är skapad för dig som behöver bli bättre på att sätta respektfulla gränser och öka din självkänsla i dina relationer. Jag peppar dig att lyssna till dina behov och önskemål så att du lättare kan berätta vad du behöver och önskar på samma sätt som du kan lyssna till och möta andras behov.
Målet är att du ska:

 • Känna dig fri att välja dina relationer.
 • Fri att uttrycka dig.
 • Fri att utvecklas och vara stark.

Pris: 147 kronor

Fantasi och intellekt i harmoni -mp3

 • Skulle du bli mer framgångsrik i ditt liv om du lättare fick kontakt med din kreativa fantasirika sida?
 • Eller handlar det om att länka din fantasi till ditt intellekt så att du inte fastnar i fantasier om vad du skulle kunna göra?

Den perfekta blandningen av att drömma och analysera med intellektet är det som får dina drömmar att bli till verkligenhet. Vi behöver alla drömma och vi behöver även vår intellektuella förmåga.

Många av oss handikappas av en slagsida åt ena eller andra hållet. Vissa använder den analytiska förmågan mest för att de då känner sig trygga och kompetenta. Andra är mer bekväma med att vara i ett kreativt, fantasifullt tillstånd. De olika tillstånden har styrkor var för sig men den som kan använda dem tillsammans kommer att ha stora fördelar i sitt liv både i privatlivet och i karriären. Det har länge fungerat att vara stark på den ena biten och låta andra människor komplettera vår svaghet. I den nya tiden med snabba förändringar och mer betoning på individen kommer de som har större flexibilitet mellan kreativitet och intellektuell förmåga lättare fram.
När vi lever med en obalans mellan intellekt och fantasi är det som att hoppa på ett ben. Det går framåt om än långsamt. Vi vet inget annat så det är inte förrän vi lär oss att gå och springa med båda fötterna som vi inser hur ineffektivt det var att hoppa på ett ben.

I denna avslappnande mentala träning öppnar jag vägar för ditt undermedvetna att skapa kontakt och synergieffekt mellan dessa två tillstånd. Utan att du medvetet behöver tänka på det kommer det kännas mer naturligt för dig att ge plats för fantasi och kreativitet när det behövs och din analytiska, planerande, strategiska förmåga när det behövs.

Pris: 147 kronor

 

 

 

om coaching tom kontakta jenny

 

Produkterna i denna shop har nöjd-kund garanti.